fbpx

Trygg, enkel og rask kroppstransformasjon

Ta kontroll over vekten din - målbart resultat etter 2-3 uker

ProScanner Fit3D: Kroppsanalyse som skanner kroppen din i 3D, og viser dine eksakte mål! 

I tillegg til det visuelle, viser rapporten omkrets på forskjellige punkter, fettdistribusjon, balanse, kroppsholdning og aksepunkter i 3D. Denne informasjonen kan benyttes til å identifisere skjevehter og andre kroppslige utfordringer som kan benyttes til skadeforebyggende trening og til å forbedre kroppsholdning.

Sett deg selv mål og kom i gang med ditt personige vektkontrollprogram. Du får full tilgang til dine resultater både på PC og mobil og kan følge med i utviklingen over tid. Bestill en 3D kroppsanalyse i dag.

Go green! Hos oss tar vi grønn teknologi til neste nivå.

Verju green laser reduserer fett på vanskelige områder som mage, hofter, rumpe og lår. Den grønne laseren stimulerer fettceller til å tømme seg for innholdet og øker kroppens normale forbrenning. Fettcellene krympes og tømmer seg og det frigjorte fettet forbrennes gjennom de naturlige prosessene i kroppen. Samtidig stimuleres og styrkes kollagenet i huden, noe som ytterligere forbedrer utjevningseffekten på huden. Ikke bare reduserer den omkrets og strammer opp, den motvirker også cellulitter.

Green Laser benytter low-level laser, eller kald laser med bølgelengde på 532nm. Verjù lasersystemet består av (6) laserstråler. Laseren treffer svært presist hver enkelt fettcelle. Den fotoniske energien identifiserer og stimulerer  en fotoreseptorfunksjon i fettcellene, noe som skaper en midlertidig pore i fettcellene som får fettcellene til å bryte ned og frigjøre fett.

Behandlingen er smertefri, har null nedetid og ingen bivirkninger. Erchonia er verdensledende innen lavfrekvens laserteknologi og deres lasere er bevist å være både trygge og effektive gjennom uavhengige kliniske studier. Verju green laser har 3 FDA-godkjenninger, og er den eneste kroppsformingsenheten som er godkjent for bruk av de med en BMI over 30+. 

Ønsker du å vite mer om våre vektreduksjonspakker? Ta kontakt for gratis konsultasjon.

 

 

Power plate vibrasjonstrening – medisinsk godkjent vibrasjonstrening som forbrenner kalorier raskt! 10 minutter på vibrasjonsplaten tilsvarer opptil 1 times treningsøkt. Vibrasjonstrening øker fettforbrenningen og er meget effektiv mot cellulitter. Gir kraftig økning i blodsirkulasjonen og lymfesystemet. Kan brukes av alle – uansett fysisk form og tilstand. Ypperlig for restituering og rehabilitering.

Power Plate er et resultat av mange års forskning og utvikling. Den kombinerer teknologi, ytelse og funksjonalitet. Øvelsene er enkle, og utformet for å aktivere kroppens naturlige refleksive respons til vibrasjon. Ved hver vibrasjon er kroppen tvunget til å utføre refleksive muskelbevegelser flere ganger i sekundet.  Power plate beveger seg fra 25 -50 ganger i sekundet for å stimulere musklene konstant og på en kontrollert måte som gir økt muskelstyrke, sirkulasjon, fleksibilitet, bevegelighet, reduksjon av cellulitter, smerte og stølhet og styrke av benbygning.

  

Vår kostholdsveileder har tilrettelagt en kostholdsplan for vektreduksjon basert på den nyeste tilgjengelige forskningen som er enkel å følge. i tillegg gir vi deg en rekke smarte tips for å hjelpe deg ned i vekt!

Vi tilbyr også:

En 15 minutters gratis konsultasjon med helsecoach som kan hjelpe deg med endring av vaner, coaching, healing og motivasjon til å implementere endringene inn i hverdagen. 

En 45 minutters helse og fitness test hvor du får en total gjennomgang av din fysiske helse og søvnvaner, i tillegg til test av styrke og fleksibilitet. 

 

 

 

 

 

  

  

I tillegg til pakkene kan vi tilby: 

+Intravenøse vitaminer og intramuskulær injeksjon av vitamin B12 og vitamin D.

+ Vår autoriserte og erfarne sykepleier tilbyr også høydose-antioksidanter (Glutathione). Dette renser leveren din enkelt og er veldig effektiv.  Vi tilbyr også tilførelse av aminosyrer direkte til cellene dine via IV-infusjoner, som i studier har vist seg å øke fettforbrenningen.   

+ Vår lege kan foreskrive det nyeste innen vektreduksjonsmedisinering. Vi tilbyr ettermiddags/kveldskonsultasjoner med lege som forstår de medisinske kompleksitetene ved vektøkning. 

+ Lymfedrenering med vår medisinsk sertifiserte pressoterapi-maskin. Behandlingen vår hjelper deg med fordøyelsesproblemer, fjerner overflødig vann, reduserer betennelse, aktiverer det parasympatiske nervesystemet for å indusere søvn og redusere stress, samt stimulerer stoffskiftet. Du kan velge ben og mage, eller behandling av hele kroppen drainage with pressotherapy.

+ Vår ernæringsfysiolog tilbyr individuelle råd og setter opp skreddersydde kostplaner, spesielt for de klienter som lider av magesmerter, oppblåsthet eller allergi. Vi tilbyr også ernæringskonsultasjoner for Lipødem. 

+Vi har rabatter på Juice Cleanse dietter. 3 – 5 dager.

+ Helse coach pakker for de som leter etter ekstra motivasjon, eller som er klare til å legge traumer og dårlig selvtillit bak seg for godt 

 

 

 

Vi setter sammen vektreduksjonspakker avhengig av ditt behov. Ta kontakt for gratis konsultasjon og tilbud