Vårt konsept

Best Shape ble startet av Charlotte-Jane i 2017 i lokalene til Bislett Bad og er den eneste helsefokuserte skjønnhetsklinikken i Norge som tilby Verjü Grønn laserbehandling sammen med helkropp trykkterapi/lymfedrenasje.

Vi ønsker å gi skjønnhets- og helsebevisste kvinner og menn et trygt og holistisk alternativ innenfor kroppskonturering. Vi har gjort grundig research på ulike kroppskontureringsmetoder, og Verjü Green Laser fra Erchonia har vist seg å være det beste alternativet. Behandlingsmetoden er FDA godkjent og i motsetning til mange ikke-invasive kroppskontureringsmetoder finnes det ingen uønskede bivirkninger.

Anne Mette, som kom inn på eiersiden i 2018 har høy kompetanse innenfor ernæring og fedme, og kosthold er blitt en integrert del av vårt behandlingstilbud.

Vi har utviklet et helhetlig konsept får å kunne gi dere de beste forutsetningen til å nå deres mål.

 

Vårt team

Som kunde hos oss blir du ivaretatt av de beste behandlerne i Norge. Vår filosofi, og vårt hovedmål, er at du skal føle deg trygg på at vi gjør det vi kan for at du skal få de aller beste resultatene for din kropp ut i fra ditt utgangspunkt. Vårt erfarne team blir regelmessig kurset og holder seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetoder, teknikker og vitenskapelige funn. 

Charlotte-Jane

Anne Mette

Athena

Charlotte-Jane Entwistle

Charlotte Jane Entwistle er vår laser- og lymfedrenasje-terapeut. Hun bruker sin lange erfaring og brede kompetanse innenfor vektreduksjon og cellulitter til å hjelpe kundene våre med å oppnå effektive og varige resultater.

Charlotte-Jane oppleves som vennlig, varm og omsorgsfull. Hun er opptatt av våre kunders personlige og fysiske utfordringer og engasjerer seg for at de skal nå sine mål og få den kroppen de ønsker.

Charlotte Jane bruker mye tid på å dele av sin kunnskap om ulike holistiske behandlingsmetoder. Hun vil at de som benytter seg av tradisjonelle metoder for vekttap, slik som for eksempel slanking eller trening, uten at det ser ut til å funger for dem, skal vite at det nå finnes andre tilbud og muligheter som ikke innebærer fettsuging (eller riskerer helse) for å nå sine mål.

Anne Mette Munch-Thore

 

 

Anne Mette Munch-Thore har en bachelor i ernæringsfysiologi og vil våren 2019 avslutte sin mastergrad i klinisk helsevitenskap fra NTNU med spesialisering innen overvekt og fedme. Anne Mette driver i tillegg Kostholdsklinikken og har bred faglig kompetanse innenfor ernæring og kosthold. Hun har personlig erfaring med hvordan riktig kosthold har løst egne helsemessige utfordringer. Dette har gjort henne lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med helse og ernæringsmessige problemer. Hun bruker sin kunnskap målrettet for å hjelpe andre å finne sin egen optimale helse.

Anne Mette har spesialisert seg innenfor vektreduksjon, livsstilssykdommer, kroniske lidelser, tarm- og fordøyelsesproblemer. Hos henne vil du føle deg ivaretatt og forstått, med individuell tilrettelegging og skreddersydde løsninger basert på din kropp, dine forutsetninger og dine mål.

Athena Sundt

Athena Sundt er utdannet kosmetisk sykepleier, med en stort lidenskap for helse og ernæring, Hun har jobbet i de mest anerkjente klinikkene i London hvor hun har spesialisert seg innen intravenøse vitaminer. Athena mener at om man kan skal oppnå ytre skjønnhet, må man først sikre indre velvære. Hos Best Shape skaper Athena skreddersydd IV-terapi, alt etter dine behov, fra energi-boost til styrking av immunforsvaret, og generelt vedlikehold av god helse og velvære