fbpx

Nå er det mindre grunn for at du skal ha uønsket fett

Ta kontroll over vekten din - forstå hvordan DU forbrenner ditt fett

Vet du at ved å kartlegge din metabolisme så kan du øke din fettbrenning?
Fettforbrenningsmåling er svaret som gir deg ‘the edge’.
Vi hjelper deg med å optimaliser din fettforbrenning for raskere resultat

Fordelene med å måle forbrenningen:

N

Raskere vekttap

N

Vi evaluerer din metabolisme og gir deg nøyaktige antall kalorier pr dag.

N

Vi beregner hvilken puls du bør trene på for fettforbrenningsoptimalisering

N

Vi hjelper deg med tiltak for å bedre forbrenningen

N

Økt forbrenning

N

Vi kartlegger om du har nedsatt metabolisme (forbrenning). I tilfelle en klinisk lav metabolisme, gjør vi ytterligere utredning og behandling.

N

Du får vite grunnlinjen for din forbrenning. Vi beregner et kalorimål som er unikt for deg, samt beregner akkurat hvilken sammensetning av makronæringstoffer du trenger

FETTFORBRENNINGSMÅLING

Metabolisme er det vi kaller kroppens forbrenning av næringsstoffer for å sikre energitilførsel og stoffer som er nødvendig for at kroppen skal fungere. Det er den kjemiske prosessen som skjer i kroppen når kroppen omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å fungere. Denne kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varier fra en person til en annen.  Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre eller hormonelle utfordringer.

Fettforbrenningsmålingen gjøres ved hjelp av indirekte kalometri. Denne teknologi gir en presis måling av din forbrenning for å gi deg det nøyaktige energibehovet som kroppen trenger. Vi måler hvilken puls du forbrenner karbohydrater eller fett på og hvor mange kalorier du trenger – helt ned i mengde gram i fett, karbohydrater og protein. Nøyaktigheten er tilnærmet 100%.

Fettforbrenningsoptimalisering handler om å gjøre kroppen i stand til å benytte fett som energikilde. Dermed reduseres fettdepotene. Vår største kilde i kostholdet i dag er karbohydrater, men både proteiner og fett er også kilder til energi. Imidlertid er det enkelte fett- og karbohydratkilder som sammen med en inaktiv livsstil bidrar til at vi ender opp med depoter av fett (energi) som aldri blir benyttet. Dermed er endring nødvendig i form av endret kosthold og økt aktivitetsnivå. Ved hjelp av fettforbrenningsmåling for å beregne akkurat hvilken sammensetning av makronæringsstoffer som den enkelte trenger og hvilken puls man bør trene på, tilpasses vårt fettreduksjonsprogram; med kosthold, treningsprogram og Verju green laser.

 • Oksygenopptak
 • Hvilemetabolisme
 • Fettforbrenningskapasitet ved forskjellig treningsintensitet. Vi finner den nøyaktige pulsen du forbrenner mest fett på
 • Fettprosent, fettnivå rundt organene, muskelmasse, benmasse og metabolsk alder
 • Ved første måling kan vi fastslå din fysiske kapasitet og deretter kan trening  tilpasses  individuelt.

Dette kombinert med grønn laser optimaliserer fettforbrenningen. Målet er å frigjøre fett og trigge et økt forbruk av energi fra fett!

 • Hvilket tempo bør du gå eller løpe for mest effektiv fettbrenning?
 • Lær hvordan du kan jobbe MED kroppen din for å gå ned i vekt raskere.
 • Å innhente kunnskap om din metabolisme er verdifullt fordi du trenger ikke lenger å gjette hva som fungere for deg.
 • Tilpasset kosthold og treningsprogram basert på din test vil gi deg umiddelbare resultater!
 • Kanskje forbrenner du fetten ditt på dette nivået nå? 50% 50%
 • Vi hjelper deg med å optimalsiere din forbrenning til det beste for deg! Ingen ventetid på å finne ut HVORDAN 100% 100%

Line, 51 år

Jeg har alltid slitt med vekt og jeg har alltid visst at det er noe galt med min forbrenning. Nå har jeg fått svar på mine spørsmål og fått hjelp og endelig går jeg ned i vekt.

Marius, 44 år

Etter å ha målt både hvilemetabolismen og fettforbrenningspuls er både mitt kosthold og treningsturene optimalisert og nå har jeg fått et nytt liv.

Anne, 38 år

Etter mange år med frustrasjon over at jeg trener og trener men vekten ikke rikker seg har jeg fått riktig hjelp. Nå bruker jeg fettforbrenningspulsen og trener faktisk mindre enn før og jeg holder vekten der jeg vil ha den.

Tone, 58 år

Både min datter og jeg har nå fått utredet vår lave forbrenning og mange års frustrasjon synes å få en ende. Takk.

Ikke alle synes det er lett å gå ned i vekt raskt alene.
Vår kunnskapsbaserte tilnærming til vektreduksjon gir deg motivasjon og resultater. 

Vi kombinerer fettforbrenningsmålingen med andre metoder som hjelpe deg å miste vekt raskere!

 

Vi tilbyr en rekke topp moderne behandlinger innen vektreduksjon og laser fettfjerning. Vi hjelper deg å forbedre din forbrenning på en sikker og effektiv måte for en sunnere, slankere og energifull kropp.

Du kan selv velge hva du ønske å inkludere i din plan, eller velge fra våre anbefalte kombinasjoner

Vi setter sammen vektreduksjonspakker avhengig av ditt behov.

Ta kontakt for gratis konsultasjon og tilbud.